0

Slaapwereld is een beddenspeciaalzaak met winkels in Woerden, Bussum en online. In onze showrooms en webshop vind je een groot aanbod van producten op het gebied van slapen. Voor een slaapadvies op maat, het juiste matras, een ondersteunend hoofdkussen of het mooiste beddengoed: bij Slaapwereld vind je alles voor een goede nachtrust.

Werken bij Slaapwereld betekent dat je deel uitmaakt van een jonge en frisse organisatie waar een leuke werksfeer heerst. Je collega’s zijn talentvol, gedreven en ambitieus. Er is voldoende ruimte om je eigen initiatieven te ontwikkelen en je krijgt actieve begeleiding bij het verder ontwikkelen van jouw talenten.

 

Werken bij Slaapwereld

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je meegroeien in ons familiebedrijf? Bij Slaapwereld werk je samen met enthousiaste en gedreven collega's. Je bent klantgericht en je weet precies hoe je onze klanten inspireert en adviseert. Kortom: je doet er alles aan om onze klanten een goede nachtrust te bezorgen.

Ben je uitgeslapen? Reageer dan op één van onderstaande vacatures en wie weet maak jij straks deel uit van het team van Slaapwereld!

 

Actueel aanbod

Verkoopadviseur bij Slaapwereld Woerden
• Woerden, Utrecht / M/V / 32 uur

 

 

Staat jouw droombaan er op dit moment niet bij? Denk je toch iets te kunnen bijdragen aan ons familiebedrijf? Je bent van harte welkom om een mail met jouw CV en motivatiebrief te sturen naar: info@slaapwereldonline.nl ter attentie van Patrick.