• Veilig online kopen met
0

Slaapwereld Leiderdorp

Slaapwereld Leiderdorp


Slaapwereld Leiderdorp

Elisabethhof 20
2353 EZ Leiderdorp

T: (071) 532 70 37
E: leiderdorp@slaapwereldonline.nl 

 

Openingstijden 

Gesloten                     - Maandag
Gesloten                     - Dinsdag
Gesloten                     - Woensdag
10:00 uur - 21:00 uur - Donderdag
10:00 uur - 17:30 uur - Vrijdag
10:00 uur - 17:00 uur - Zaterdag
12:00 uur - 17:00 uur - Zondag 

 

Koopzondag

Iedere zondag

 

Speciale dagen

2e kerstdag 11:00 uur - 17:00 uur

 

Alles voor een goede nachtrust bij Slaapwereld

Slaapwereld is een beddenspeciaalzaak met winkels in Woerden, Bussum, Leiderdorp en online. In onze showrooms en webshop vind je een groot aanbod van producten op het gebied van slapen. Voor een slaapadvies op maat, het juiste matras, een ondersteunend hoofdkussen of het mooiste beddengoed: bij Slaapwereld vind je alles voor een goede nachtrust.

 

Slaapwereld Leiderdorp

Slaapwereld Leiderdorp is gevestigd aan woonboulevard WOOON Leiderdorp. Direct aan de A4 afslag 6 vind je 30 winkels onder één dak waaronder onze winkel met een uitgebreide collectie met alles op het gebied van slapen.

Ontdek een ruime keus aan boxsprings, ledikanten, matrassen, kussens, dekbedden en beddengoed. Maak kennis met onze showroom en laat je inspireren door onze collectie. 
Onze collectie is met zorg geselecteerd en bestaat uit kwalitatieve en comfortabele boxsprings. Voor iedereen een passend bed, voor elke budget, voor een goede nachtrust.

 

Persoonlijk slaapadvies

Onze slaapexperts gaan aan de hand van jouw wensen op zoek naar het perfecte slaapsysteem. Van te voren brengen we in kaart wat je wensen zijn, waar je lichaam behoefte aan heeft en welke stijl past bij jouw slaapkamer.

Ieder mens is uniek en heeft een ander postuur, slaaphouding en budget. Onze collectie is uitgebreid en bevat elektrisch verstelbare en vlakke boxsprings van topmerken zoals: Eastborn, Sand, Pullman, Norma, M line, Cinderella, Velda, Serta en Caresse.

We doen er alles aan om jou ultiem slaapcomfort te laten beleven. Daar hoort ook een comfortabel dekbed en hoofdkussen bij. Om het compleet te maken helpen we je ook bij het uitzoeken van beddengoed dat past bij jouw smaak en stijl.

 

Persoonlijke service

Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste hoofdkussen een flinke uitdaging is. Bij Slaapwereld bieden wij met onze persoonlijke service jou de gelegenheid om een hoofdkussen thuis te testen. Zo weet je zeker gedurende de nacht in je eigen bed of het hoofdkussen past bij jouw wensen en behoeften.

Bezoek onze winkel en informeer naar de voorwaarden. Onze slaapexperts ontvangen je graag en onder het genot van een kopje koffie bepalen welk hoofdkussen het beste past bij jou en jouw nachtrust.

 

Parkeren en toegankelijkheid

Slaapwereld Leiderdorp is voor iedereen eenvoudig bereikbaar en vind je direct aan de A4 afslag 6.

Parkeren is altijd gratis.