0

Senioren ledikanten

Senioren ledikanten

Een senioren ledikant biedt je extra comfort. Zo heeft het bed een ideale in- en uitstaphoogte zodat je zonder problemen in en uit bed stapt. Ook zijn veel seniorenbedden elektrisch verstelbaar en kun je de bedden met verschillende accessoires nóg comfortabeler maken. Met het veelzijdige aanbod aan bedden bij Slaapwereld vind je bij ons altijd het senioren ledikant dat bij je past.

Persoonlijk advies bij de aankoop van een senioren ledikant

Wat zijn jouw wensen voor je nieuwe bed? Vind je het belangrijk dat je er makkelijk instapt, dat het bed verstelbaar is of moeten er nog bepaalde accessoires aan het bed zitten of kunnen? Dit alles is belangrijk in jouw keuze voor het juiste senioren ledikant. Daarom horen wij graag wat jouw wensen en behoeften precies zijn. Op basis hiervan voorzien we je van persoonlijk advies, zodat je kiest voor het senioren ledikant dat perfect bij je past.

Maak gebruik van onze levering en montage aan huis

Naast ons uitgebreide en bovenal persoonlijke advies, gaat onze uitstekende service nog verder. Zo leveren en monteren wij je ledikant kosteloos aan huis. Je ontvangt hierbij een goede garantie en maar liefst 100 dagen proefslapen. Bezoek een van onze winkels in Woerden, Bussum en Leiderdorp of plaats je bestelling online. Wil je graag iets vragen? Bel dan naar (0348) 692 429.

Andere bezoekers bekeken:

pullman | norma matrassen | pullman matrassen

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

Best verkocht
Pocket Lisa Matras
Pocket Lisa Matras

Normale prijs: € 309,00

Special Price € 199,00

Pullman Silverline Limited Edition Slaapwereld matras
Pullman Silverline Lim...

Normale prijs: € 699,00

Special Price € 499,00