• Veilig online kopen met

Slaapwereld

0
Silvana Support Emerald (Paars)
€ 99,00

Beschikbaarheid: Op voorraad, besteld voor 16:30uur, volgende werkdag in huis

* Verplichte velden

Silvana Support Emerald (Paars)

(Tijdelijk Silvana anti-allegische molton kussensloop met schoudercontour t.w.v. €15,95 nu voor €7,50)

Wij werken de laatste jaren veel met de afmeting van 50 x 70, een steeds populairdere afmeting onder de kussens, zodat u wat lengte wint in uw bed en dat uw schouders beter uitkomen in een daarvoor speciaal bestemde schouderzone in de matras, maar u kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de vertrouwde afmeting van 60 x 70.

Slaapwereld klantervaringen Silvana Support Emerald:
   * Zacht/medium neksteunkussen met latex neksteun
   * Zacht/medium doseerbare vulling in 3 kamers verdeeld en individueel op hoogte aan te passen
   * Schoudercontour zorgt voor een betere ondersteuning bij de nek
   * Anti allergische buitenhoes
   * Ideaal voor zijslapers die een zacht/medium en vormvast comfort willen

Silvana Support Kussen Emerald (Paars)
Een zacht en soepel Silvana Support kussen.

De Silvana Support Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt. 

In de bovenvakken is de Emerald gevuld met Comforel Supreme. Comforel Supreme is een zacht en hoogwaardig synthetisch vezelbolletje, dat zich gemakkelijk laat opschudden. De vulling is door middel van de ritssluiting eenvoudig te doseren.
De buitenkant van de Emerald is van 100% katoen en behandeld met Aegis. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. 

De neksteun van de Emerald is gemaakt van Vita Talalay latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen. De Silvana Support Emerald is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun. 

SynthetischLatexAnti huisstofmijt

 

 

 

 

.
Merk Silvana
Upsell Products