• Veilig online kopen met

Slaapwereld

0
Pullman Silverline Premier Pocketvering Matras
€ 599,00

Beschikbaarheid: Verwachte levertijd 6-8 weken

* Verplichte velden

Pullman Silverline Premier
Dit matras is als beste getest door de consumentenbond juni 2016 en januari 2017!

Hoogte: 24 cm
Kern: 7-Zone pocketvering (elektrothermisch gehard)
Afdeklaag: Aan beide zijde afgedekt met koudschuim en een flexibele drukverdeler
Hardheid: Keuze uit standard (tot +/- 85kg) of firm (vanaf +/- 85kg)
Doorstikking: Mix van wol, zijde en katoen, aangevuld met comfortfill
Bekledingsstof: Elastische stretch met sensity behandeling
Optie: Anti-allergische uitvoering (zonder wol)

Let op bij matrassen uit 1 stuk vanaf 120 breed wordt firm geadviseerd.

U kunt eventueel ook uw matrassen van een koppelrits voorzien waardoor uw matrassen strak tegen elkaar aan liggen en toch ieder zijn of haar eigen hardheid kan bepalen.

Pullman Silverline Premier Pocketvering Matras

De matras die reageert op uw lichaam

Kenmerkend voor de Pullman Silverline matrassen is de Advanced Dynamic pocketvering. Deze elektrothermisch geharde pocketveer heeft boven- en onderaan meerdere slagen, waardoor de veer tot in lengte van jaren actief op uw lichaam reageert. Deze unieke eigenschap maakt onze Silverline matrassen geschikt voor diverse posturen, van kort tot lang en van tenger tot fors. De maatvoering van de verschillende Silverline matrassen komt zowel onderling overeen als met die van de Goldline matrassen. Hierdoor is elke gewenste combinatie van twee matrassen op een tweepersoons boxspring mogelijk! De tweepersoons maten worden geleverd als 2 losse matrassen met een koppelrits en overslag over de rits.

De hoogwaardige, elastische stretch bekledingsstof is volgens de Sensity technologie behandeld met probiotica, die op natuurlijke wijze ervoor zorgen dat de slaapomgeving hygiënisch en fris blijft. De binnenbekleding waarmee de stretchstof is doorgestikt, bestaat uit wol, zijde en katoen. De toevoeging van Comfortfill vulling geeft deze combinatie vochtregulerende eigenschappen en draagt bij aan een goede warmtehuishouding. Alle Silverline matrassen zijn op hoogwaardige, ambachtelijke wijze genopt en afgewerkt met luxe handgrepen en ventilatieroosters.

Merk Pullman