0

Pullman Matrassen

Pullman

Grootste online assortiment Pullman matrassen van Nederland! 

Slaapwereld heeft het ruimste online assortiment Pullman matrassen van Nederland. Je bestelt je nieuwe Pullman matras eenvoudig online, of kom naar één van onze winkels. In onze collectie vind je onder meer de razend populaire Pullman Silverline Premier en Pullman Silverline Excellence matrassen.

Welk Pullman matras moet ik kiezen?

Alle Pullman matrassen hebben een ongeëvenaarde pocketvering, waarmee je eersteklas comfort ervaart. De Pullman Silverline premier is al 4 jaar lang het best geteste pocketveermatras bij de consumentenbond. Slaap je afwisselend op de rug en de zij? Dan is de Pullman Silverline premier het meest geschikt voor jou. Slaap je het meest op je zij? Dan zijn de Pullman Excellence, Pullman Luxury en Pullman Silverline Premier het meest geschikt voor jou.

Het geheim van Pullman matrassen

Pullman is al 150 jaar lang producent van hoogwaardige matrassen. Pullman heeft zich er dus al heel lang in gespecialiseerd om jou een heerlijke nachtrust te geven. Of je nou houdt van stevig of zacht: de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen jou een geweldige nachtrust. Je kunt hier bij Slaapwereld nog een dimensie aan toevoegen met onze Pullman toppers. Wat is dan het geheim van Pullman? Alle Pullman matrassen en toppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. Sensity bestrijdt huisstofmijt en geeft een hygiënische en frisse uitstraling. De hoogwaardige techniek, uitstekende afwerking en kwaliteit van Pullman matrassen en toppers staan garant voor een heerlijke nachtrust.

Andere bezoekers bekeken:

Pullman bedden | Pullman ToppersM Line matrassen

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

Best verkocht
Pocket Lisa Matras
Pocket Lisa Matras

Normale prijs: € 309,00

Special Price € 199,00

Pullman Silverline Limited Edition Slaapwereld matras
Pullman Silverline Lim...

Normale prijs: € 699,00

Special Price € 499,00