0

M line Matrassen

M line Matrassen

Elke dag goed slapen door een M line matras te kopen

Voor mensen die een M-line matras kopen, gaat een wereld open. Dankzij het slaapsysteem van M line word je elke dag opnieuw fit en uitgerust wakker. M line matrassen hebben een unieke samenstelling en zorgen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens je slaap. Bel onze specialisten voor vragen: (0348) 692 429.

Ervaar de innovatie door een M line matras te kopen

Matrassen van M line zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim. Dit visco-elastisch M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam en door de open celstructuur is de ventilatie zeer goed.

Ga voor een M line matras tegen een scherpe prijs

We helpen je graag bij het kiezen van een voor jou perfect matras. Met een M line product ben je verzekerd van vele jaren slaapplezier. Je krijgt maar liefst 100 dagen omruilgarantie na het kopen van een M line matras. De prijs die je betaalt voor een M line matras is afhankelijk van de uitvoering die je kiest. Dankzij onze regelmatige aanbiedingen ben je bij Slaapwereld zeker van een M line matras tegen de scherpst mogelijke prijs.

Kom langs voor persoonlijk advies en een scherpe prijs voor je M line matras

Goed advies is belangrijk wanneer je een nieuw matras gaat kopen. Hierdoor weet je zeker dat je kiest voor een matras van hoge kwaliteit dat jou het juiste slaapcomfort biedt. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over. Je bent van harte welkom in onze winkels in Bussum en Woerden. Ook zijn de matrassen online te bestellen. Heb je nog vragen? Of wil je telefonisch advies ontvangen? Neem dan contact op door te bellen naar (0348) 692 429.

Andere bezoekers bekeken:

m line hoofdkussens | eastborn | pullman matrassen 

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

Best verkocht
Pocket Lisa Matras
Pocket Lisa Matras

Normale prijs: € 309,00

Special Price € 199,00

Pullman Silverline Limited Edition Slaapwereld matras
Pullman Silverline Lim...

Normale prijs: € 699,00

Special Price € 499,00