• Veilig online kopen met

Slaapwereld

0

M line Hoofdkussens

M line Hoofdkussens

Wil je iedere ochten ook fit wakker worden? Profiteer nu van de Tour de France korting en bespaar deze zomer 50% korting bij aankoop van een 2e M line matras of kussen


M line hoofdkussens - Goed slapen begint met de juiste techniek

Iedere dag fit en uitgerust wakker worden doe je op een M line Slow Motion hoofdkussen. M line hoofdkussens hebben een unieke samenstelling en zorgen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens je slaap.

Een goed hoofdkussen kan veel rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het belangrijk dat jouw hoofdkussen de juiste vorm en hoogte heeft, zodat je een juiste slaaphouding aanneemt. Want als je hoofd goed ligt, zullen ook je nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen.

M line kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat jouw hoofdkussen zich vormt naar je lichaam. Bovendien zorgen alle M line kussens voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens jouw slaap.

We helpen je graag bij het kiezen van een voor jou perfect hoofdkussen. Met een M line product ben je verzekerd van vele jaren slaapplezier.

M line biedt voor M line hoofdkussens 2 jaar garantie (informeer naar de voorwaarden).

Hoofdkussens besteld op een werkdag voor 16:30 uur, worden de volgende werkdag geleverd. Binnen Nederland is bezorging vanaf € 50,- gratis.

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

Best verkocht
Pocket Joyce koudschuim Matras
Pocket Joyce koudschui...

Normale prijs: € 428,10

Special Price € 299,00