0

Garantie & Onderhoud

 Garantie & Onderhoud

 100 dagen omruilgarantie M line matras

Bij aankoop van een M line matras heb je ‘100 dagen omruilgarantie’*. Het kan voorkomen dat je toch niet helemaal blij bent met je M line matras. In dat geval kun je het matras binnen 100 dagen omruilen tegen een ander type matras.

Garantie wordt verleend indien je aan de volgende voorwaarden voldoet:

• De ’100 dagen omruilgarantie’ geldt op alle 1-persoons Slow Motion 3,4, 5, 6, 7 en 8 matrassen van M line
• Je dient de originele aankoopbon/factuur te overleggen als bewijs aan Slaapwereld
• De omruiling moet plaatsvinden binnen 100 dagen na aankoopdatum
• Het matras dient fatsoenlijk en schoon te worden aangeleverd
• Je kan eenmalig gebruikmaken van de ’100 dagen omruilgarantie’
• Je dient een ander type M line matras uit te kiezen uit de collectie van Slaapwereld
• Per omgeruilde matras worden kosten in rekening gebracht t.b.v. administratie-, transport- en verwerking (de kosten kun je opvragen bij je slaapexpert)

* informeer naar de voorwaarden bij onze slaapexperts

 

Wettelijke garantie 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een extra garantie. Deze extra garanties worden hieronder toegelicht en doen niets af aan de wettelijke garantie.

 

60 dagen slaapgarantie Pullman matras

Bij aankoop van een Pullman matras* heb je ‘60 dagen slaapgarantie’. Het kan voorkomen dat je toch niet helemaal blij bent met je Pullman matras. In dat geval kun je het matras na 30 dagen omruilen tegen een ander type matras.
De eerste maand is dit niet mogelijk. Een matras moet altijd ingeslapen worden en er moet aan gewend worden. Na de 30 dagen is dit geen probleem.

* informeer naar de voorwaarden bij onze slaapexperts

 

90 dagen omruilgarantie Eigen merk matras

Bij aankoop van een matras van ons eigen merk heb je ‘90 dagen omruilgarantie’. Het kan voorkomen dat je toch niet helemaal blij bent met je matras. In dat geval kun je het matras binnen 90 dagen omruilen tegen een ander type matras.

* informeer naar de voorwaarden bij onze slaapexperts

 

Geen garantie

Producten die niet zijn aangeschaft in een Slaapwereld winkel of online via www.SlaapwereldOnline.nl vallen buiten de garantievoorwaarden.