0

Serta Boxsprings

Serta bedden? Scherpste prijs op Serta boxsprings

Bij Slaapwereld vind je een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings genaamd Serta. Het merk heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met lange levensduur. De Serta bedden worden geproduceerd in Europa, maar het merk komt oorspronkelijk uit Amerika. De meest toonaangevende hotels ter wereld hebben bewust ervoor gekozen om een Serta boxspring in hun kamers te plaatsen wegens het luxe comfort en uitstraling.

De luxe van een Serta boxspring

De bedden van Serta worden met de hand gemaakt. Met passie voor slapen wordt een boxspring van Serta geproduceerd. Het gehele bed wordt in zijn geheel ontworpen met unieke details die opvallen, waardoor de luxe uitstraling goed tot haar recht komt. Voor een boxspring van Serta is er een keuze uit een brede collectie van meer dan 400 stoffen, waardoor er altijd een is die aan je wensen voldoet.

De belevenis van Serta bedden

Een Serta boxspring is opgebouwd uit een onderstel, matras en een topmatras. Hierdoor wordt je lichaam goed ondersteund, omdat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Een matras van Serta is zo opgebouwd dat de onderste laag van het matras zorgt voor de juiste ondersteuning en de bovenste laag juist weer zorgt voor het ultieme slaapcomfort. De materialen van het matras zijn duurzaam en zorgen voor een goed ademend matras, waardoor het matras een lange levensduur heeft. Je hebt de keuze uit verschillende soorten matrassen voor je Serta boxspring.

Is Serta de beste keuze voor mij?

Serta is een bekend merk op het gebied van boxspring. Toch zijn er daarnaast ook andere bekende merken zoals Pullman, M line en Velda. Hulp nodig? Bel (0348) 692 429

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

Best verkocht
Pocket Lisa Matras
Pocket Lisa Matras

Normale prijs: € 309,00

Special Price € 199,00

Pullman Silverline Limited Edition Slaapwereld matras
Pullman Silverline Lim...

Normale prijs: € 699,00

Special Price € 499,00