• ✓ Gratis verzending ✓ Voor 17:00 besteld? Morgen in huis* Gratis retourneren  
0

Bezorgen

Slaapwereld besteedt veel aandacht aan de bezorging van de door jou bestelde producten. We zorgen ervoor dat de producten bij je thuis of op het door jou ingevulde adres worden geleverd.


Bezorgmogelijkheden

• Via PostNL pakketpost
• Via bezorgservice van Slaapwereld (matrassen en kleine producten)
• Via Montrieurs Interieurmontage
• Afhalen in een winkel (gratis)

 

PostNL Pakketpost

Kleinere producten worden geleverd door PostNL Pakketpost. Als een artikel op voorraad is dan is de levertijd gemiddeld 1 tot 3 werkdagen. 

Ben je niet thuis? PostNL bezorgt gratis een tweede keer. Je kunt hiervoor zelf een tweede bezorgpoging inplannen met PostNL. Post NL levert wanneer je niet thuis bent ook bij de buren. Je buren dienen voor ontvangst te tekenen.

Indien het pakket niet afgeleverd kan worden, dan kan het pakket twee weken lang afgehaald worden op het Postkantoor.

Verpakkingsmateriaal

Onze monteurs nemen na het bezorgen en monteren het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Het verpakkingsmateriaal wordt op milieuvriendelijke wijze gescheiden en verwerkt.

Je oude matras inleveren

Heb je een nieuw matras gekocht bij Slaapwereld? Dan kun je je oude matras bij ons inleveren, dit kost €15,-. Wij zorgen ervoor dat het matras gerecycled wordt door een gespecialiseerd bedrijf. Het is ook mogelijk om je complete bed in te leveren. Vraag naar de voorwaarden.

  

Wanneer je het antwoord op je vraag niet vindt, neem dan op werkdagen tussen 09:30 en 17:30 uur contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag.

Telefonisch: 0348 692 429
E-mail: info@slaapwereldonline.nl